SUTTON TOOLS

Sutton tools

Osnovan 1917. godine, Sutton Tools je počeo kao porodično preduzeće. Proizvodio je ureznice i merila, a vremenom je proširio svoju delatnost u širi portfolio reznih alata. Danas je Sutton Tools i dalje australijska porodična firma koja je poznata po visokokvalitetnoj opremi za rezne alate za tržište metalne industrije i širokom spektru specijalizovanih alata za industriju.

Sutton Tools proizvodi alate za sečenje na dve lokacije širom Australije, kako za domaće tržište, tako i za izvoz. Glavni deo proizvodnje je u Tomastaunu, u severnom predgrađu Melburna. Takođe imaju prekomorske proizvodne pogone u Oklandu, na Novom Zelandu i u Holandiji.

Suttontool

Vrhunski proizvodni procesi kompanije Sutton Tools počinju pripremom sirovina. Čelik se uvozi iz Francuske i Austrije, jer je kompanija Sutton Tools otkrila da je kvalitet ovog čelika proizvedenog u Evropi kvalitetniji od sirovina iz Azije. Svi Suttonovi alati su proizvedeni od visokokvalitetnih materijala.

Iako Sutton Tools isporučuje alate za širok spektar industrija – uključujući opštu proizvodnju, automobilsku, medicinsku, rudarsku i proizvodnju električne energije – najveći je napredak u proizvodnji alata koji se primenjuje u vazduhoplovnoj, odbrambenoj i naftnoj / gasnoj industriji. Razvoj takozvanih „super legura“ za ove sektore stalno pomera granice performansi materijala. Međutim, što su ovi materijali čvršći, alati moraju biti čvršći za obradu nove generacije legura.

Kod nas kao Suttonovog distributera možete naći širok spektar reznog alata kao što su: burgije, glodala,ureznici, utiskivači, upuštači itd.

DORMER PRAMET

DORMER PRAMET

Dormer Pramet je rezultat spajanja dve kompanije, proizvođača alata Dormer i proizvođača reznog alata Pramet 2014. godine. Sa 20 kancelarija širom sveta koje opslužuju preko 100 zemalja, proizvodnim pogonima u Evropi i Južnoj Americi i visoko razvijenom logističkom mrežom, imaju zaista globalnu pokrivenost.

Kao Dormer Prametov distributer možemo vam ponuditi širok spektar kvalitetnog reznog alata poput: burgija, glodala, stirija, nareznica, ručnih i mašinskih razvrtača, upuštača, utiskivača, zabušivača, pločica, nosača a takođe i ulja za rezanje navoja.

Dormer
DORMER PRAMET
Pramet

HORN

Horn

Horn GmbH, osnovao je gospodin Paul Horn u Vaiblingenu (Nemačka) 1. novembra 1969. godine. Od samog početka kompanija je proizvodila visoko precizne rezne alate. Paul Horn GmbH zauzima jednu od vodećih poziciju na tržištu.

Hornove proizvode koriste proizvođači automobila, vazduhoplovstva, hidraulike / pneumatike i medicinske opreme. Odlična reputacija alata zasniva se na tehnologiji, performansama i pouzdanosti. Razvija ih i proizvodi 1.400 zaposlenih širom sveta.

Kao Hornov distributer možemo vam ponudili široku paletu njihovih proizvoda kao što su: pločice, nosači, glodala.

pHorn
Horn
Horn tools
pHorn tools